Meij op stoom Uithuizermeeden

Uithuizermeeden - Zaterdag 17 mei werd in Uithuizermeeden Meij op stoom georganiseerd. Rondom de Bergsmastraat/Havenweg in Uithuizermeeden waren verschillende oude stoommachines te vinden, maar ook oude trekkers en andere landbouwvoertuigen.


Ook was het de dag van verenigingen. Verschillende verenigingen lieten zien wat ze deden zo gaf de SDG Malletband een optreden in Rehoboth. Voor de rest was er veel te zien in en om de Bergsmastraat. In de straat zelf was een markt en in en om de Havenweg, waren verschillende oude stoom- en landbouwmachines te bezichtigen.

Verder werd er om ongeveer twee uur gestart met ringsteken voor trekkers op de Havenweg. De weg was afgesloten voor het verkeer en de trekkers konden hun gang gaan.

Met het mooie weer was het een zeer geslaagde en drukke dag.